Thuis

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Het bedrijf van de klap construciton machines van Hong van Huizhou in 2014 wordt gevestigd. gelegen in de streek van de band chang industrie, shi bleke stad, luoprovincie van BO, de stad van huizhou, de provincie .it van Guangdong is 50 minuten dirve aan internationale de luchthaven van Shenzhen en de helft ons aan het yantian overzees port.very van Shenzhen geschikt voor vervoer dat.

Onze fabriek is bezig geweest met het veroorzaken van graafwerktuiggehechtheid zoals lange bereikboom, hoge bereik demoliton boom, het wapen van de stokschulpzaag, de standaardhamer van de boomstapel de hydraulische scheerbeurt, schulpzaag, emmer, hydraulische sinaasappelschilgreep en snelle hapering vastgrijpt. Onze die bedrijfinvoer ging het systeem van het computer aider ontwerp vooruit, met CNC plasmasnijmachine wordt uitgerust, vlam scherpe robot, automatische lassenmachine, lasseninstelmechanisme, buigende machine, rollende machine, de machine van het randmalen de productkwaliteit ervoor te zorgen.

Behalve deze geavanceerd materiaal, bovenal, hebben wij experineced zeer ingenieurs die op dit gebied meer dan 10 jaar blijven, soyme men sepcilized lassen is, is iemand gespecialiseerd in hydraulisch, die onze kwaliteits alwany betrouwbaar en stabiel ervoor zorgen, onze producten maken veel klant winnen prijzen en goede repulation.

China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 2China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 3

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : XINHUA

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Ons bedrijf is bezig geweest met graafwerktuigvervangstuk voor meer 10 jaar, het locats in Shenzhen-stad van de provincie van Guangdong het minieme aandrijving ongeveer 15 aan de baoan internationale luchthaven van Shenzhen en een half uur aan de zeehaven van Shenzhen Yantian vergt, zodat is het zeer geschikt om te vervoeren wat door overzees of door vliegtuig.

Ons bedrijf specialiseert zich in het zelfonderzoek en ontwikkeling, die graafwerktuiggehechtheid zoals lange bereikboom de veroorzaken, hoge bereikvernieling, rotswapen, standaardboom, schulpzaag, emmer, grijpt, hydraulische sinaasappelschilgreep en milieubescherming materiaal zoals metaalvuilnisbak, het type van Haakwapen dumpster, licht doostype dumpster vast, dat een onderneming is om de markt onder ogen te zien in binnen- en buitenland, bezittend het heldere vooruitzicht en de sterke uitvoerige sterkte.

Een „werkman moet zijn hulpmiddelen eerst scherpen als hij zijn werk moet goed doen. “ Van ontwerp, ging de productie aan inspectie, onze bedrijfinvoer behoorlijk het Systeem Ontwerp van Met computer die (CAD) vooruit, met CNC plasmasnijmachine, vlam scherpe robot, automatische lassenmachine, lasseninstelmechanisme, buigende machine, rollende machine, de machine van het randmalen, grote slijpende machine, digitale controledraaibank, grote vloertype boring machine, inleggend phosphating pool, sand-blast en nevelmateriaal, de testplatform van de hoge druksimulatie, hydraulisch testplatform, ultrasone foutendetector wordt uitgerust de productiecapaciteit en de kwaliteit te verzekeren.

 

In de loop van de jaren, Xinhua-hangt het bedrijf constant bedrijfsconcept „voorbij meer dan de achtervolging van onbeperkte, openbare kwaliteit-georiënteerde diensten, sociale winst“ aan, op geloof-gebaseerd goed. Het houdt zich aan de innovatie en de voortreffelijkheid om de uitstekende artikelstrategie te bevorderen, bouwt kenmerkend merk, besteedt meer aandacht aan het ontwerp van individuele producten, en vernieuwt onophoudelijk de technologie, dus om de vraag zeer tevreden te stellen naar het verbeteren van de klantenwaarde. Bouw Xinhua-graafwerktuiggehechtheid professioneel productiemerk.

 

bedrijfsdiensten

onze fabriek heeft perfect de dienstteam, kunnen wij binnenlandse de dienst leveren en naar het buitenland gaan.

in 2017 en 2018, gaan onze de dienstmensen naar Colombo voor voorschot CAT6020, CAT6018 32m super lange boom en velen andere lange boom 

voor EX1100, blijven onze mensen daar bijna samen een half jaar. Tijdens die tijd Chinees Eerste bouwt Harbor Engineering Company de partijen van Colombo port.need van super lange boom die de steen en het zand van de oceaan graven.

wij leveren vele 20m tot 32m lange boom voor rupsband en hitachiexcavartoragent.

het krijgt zeer succesvolle .from dat wij de enige benoemde lange boomleverancier voor zijn 

rupsband en hitachigraafwerktuigvervaardiging. 

China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 0China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 1China Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd. Bedrijfsprofiel 2

Bedrijfteam

wij hebben bijna 100 wokrers en hebben meer uitstekende ingenieur 10 en vele ervaren personen en professionele naverkoopdienst people.we van de arbeiders.and zelfinspectie verkoopafdeling, techniekafdeling, de na-dienstafdeling hebben,

kwaliteitscontroleafdeling.

CONTACT

Adres: Luoprovincie van de Shi bleke stad .bo, de stad van huizhou, de provincie van Guangdong van China

Factory Adres:Luoprovincie van de Shi bleke stad .bo, de stad van huizhou, de provincie van Guangdong van China