Thuis

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Huizhou Hongbang Technology Co. Ltd.

De klap van Hong van Huizhou shen zhen het bedrijf van xinhua coustruciton machines dat in 2014 wordt gevestigd. gelegen in de streek van de band chang ren ji industrie, shi bleke stad, luoprovincie van BO, de stad van huizhou, is de provincie .it van Guangdong 50 minuten dirve aan internationale de luchthaven van Shenzhen en de helft ons aan het yantian overzees port.very van Shenzhen geschikt voor vervoer.

Ons bedrijf is bezig geweest met het veroorzaken van exvavatorgehechtheid zoals lange bereikboom, hoge bereik demoliton boom, het wapen van de stokschulpzaag, standaardboom, schulpzaag, emmer, vastgrijpt, hydraulische sinaasappelschilgreep en de snelle hapering Ons bedrijf voert het geavanceerde systeem van het computer aider ontwerp in, uitgerust met CNC plasmasnijmachine, heeft de vlam scherpe robot, automatische lassenmachine, lasseninstelmechanisme, buigende machine, rollende machine, de machine van het randmalen om de productiekwaliteit .we ervoor te zorgen velen expericed lassenarbeiders.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : XINHUA

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-10,000,000

Opgericht Jaar : 2014

Export pct : 50% - 60%

geschiedenis van het bedrijf

Ons bedrijf is bezig geweest met graafwerktuigvervangstuk voor meer 10 jaar, het locats in Shenzhen-stad van de provincie van Guangdong het minieme aandrijving ongeveer 15 aan de baoan internationale luchthaven van Shenzhen en een half uur aan de zeehaven van Shenzhen Yantian vergt, zodat is het zeer geschikt om te vervoeren wat door overzees of door vliegtuig.

Ons bedrijf specialiseert zich in het zelfonderzoek en ontwikkeling, die graafwerktuiggehechtheid zoals lange bereikboom de veroorzaken, hoge bereikvernieling, rotswapen, standaardboom, schulpzaag, emmer, grijpt, hydraulische sinaasappelschilgreep en milieubescherming materiaal zoals metaalvuilnisbak, het type van Haakwapen dumpster, licht doostype dumpster vast, dat een onderneming is om de markt onder ogen te zien in binnen- en buitenland, bezittend het heldere vooruitzicht en de sterke uitvoerige sterkte.

Een „werkman moet zijn hulpmiddelen eerst scherpen als hij zijn werk moet goed doen. “ Van ontwerp, ging de productie aan inspectie, onze bedrijfinvoer behoorlijk het Systeem Ontwerp van Met computer die (CAD) vooruit, met CNC plasmasnijmachine, vlam scherpe robot, automatische lassenmachine, lasseninstelmechanisme, buigende machine, rollende machine, de machine van het randmalen, grote slijpende machine, digitale controledraaibank, grote vloertype boring machine, inleggend phosphating pool, sand-blast en nevelmateriaal, de testplatform van de hoge druksimulatie, hydraulisch testplatform, ultrasone foutendetector wordt uitgerust de productiecapaciteit en de kwaliteit te verzekeren.

 

In de loop van de jaren, Xinhua-hangt het bedrijf constant bedrijfsconcept „voorbij meer dan de achtervolging van onbeperkte, openbare kwaliteit-georiënteerde diensten, sociale winst“ aan, op geloof-gebaseerd goed. Het houdt zich aan de innovatie en de voortreffelijkheid om de uitstekende artikelstrategie te bevorderen, bouwt kenmerkend merk, besteedt meer aandacht aan het ontwerp van individuele producten, en vernieuwt onophoudelijk de technologie, dus om de vraag zeer tevreden te stellen naar het verbeteren van de klantenwaarde. Bouw Xinhua-graafwerktuiggehechtheid professioneel productiemerk.

 

bedrijfsdiensten

wij leveren de goede naverkoopdienst aan onze repectklant .before onze productverkoop aan klant wij seif-inspectiesysteem in ons bedrijf om hebben ervoor te zorgen prodcut goede kwaliteit geen tekort is.

Bedrijfteam

wij hebben bijna 100 wokrers en hebben meer uitstekende ingenieur 10 en vele ervaren personen en professionele naverkoopdienst people.we van de arbeiders.and zelfinspectie verkoopafdeling, techniekafdeling, de na-dienstafdeling hebben,

kwaliteitscontroleafdeling.

CONTACT

Adres: Luoprovincie van de Shi bleke stad .bo, de stad van huizhou, de provincie van Guangdong van China

Factory Adres:Luoprovincie van de Shi bleke stad .bo, de stad van huizhou, de provincie van Guangdong van China